kalau berpacaran

Monday, January 16, 2012

kawan-kawan special education upsi 7.9.2011-12.1.2012

Di sinilah bermulanye persahabatan kwn2 upsi special education sem 1 2011/2012 sem ni kami semua 1 klz maybe sem depan kami akan berpecah mgkt major masing2 seperti braille,kod tgn dan pintar cerdas....apa2 pun kami akn tetap berjumpe pada sem 2 tp jarang2 le kerana tidak sama kelas...berikut adlh nama putera2 klz sy hehe...husin,najwan,shide...4 org je ye termasuk sy huhu...puteri dlm klz sy begitu ramai..hehe..x blh nk mention satu2....ap2 pun susah senang kami tetap bersama.....kata org berakit-rakit ke hulu,berenang-renang ke tepian,bersakit-sakit dahulu,bersenang-senang kemudian.....saya berharap agar ukhwah kite semua akn berkekalan....:)


berikut adalah gambar sepanjang sem 1 bersama korang semua....























video

PENGALAMAN BARU 7 SEPTEMBER 2011

Tarikh 7 September 2011 merupakan satu tarikh yg  amat bermakna buat diri ku kerana pada tarikh ini aku telah diterima masuk ke Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) sebagai seorang pelajar dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Khas.Pada tarikh ini juga aku telah mula menimba pengalaman baru  di upsi dengan berkenalan dgn ramai rakan-rakan baru di serata negeri di Malaysia.Aku telah ditempatkan di kolej kediaman zaaba bersama  5 orang rakan ku iaitu poji(fauzi),chong.ong,izzhar,dan madi di blok  E204.Kesemua rakan housemate ku berumur dlm lingkungan 19-20 thn..huhu ak la yg paling muda hahaha@ matang haha ak 22 thn huhu...,kesemua rakan housemate ku sempoi dan 1 kepala huhu....tp malangnye madi salah seorang rakan housemate ku berpindah ke kuo sebab masuk suksis....tidak lame kemudian ak dan rakan2 yg lain diketemukan dgn seorang adik baru hehe berumur 18 thn namanye shahril from kelate....amik kos diploma in music....,walaupun  Madi berpindah ke kuo tapi kami tetap bejumpa lg......n sekepala lg haha...itulah kisah pengalaman baru  ku pada  7 September 2011....apa2 pun ak tetap tidak melupakan kwn2 ku di unisel...kata org berkawan biar seribu,berkasih biar satu..... :)


ini lah antara kenangan kami pada awal perkenalan...